Nieuws

Onze automaten zijn verplaatst! Maar geen paniek, ze zijn maar paar meten verschoven in een geweldig nieuw onderdak. Nog steeds op het zelfde adres, met dezelfde aardbeien zoals jullie van ons gewend zijn. Zie hieronder in de foto's het resultaat!

automaatnieuw2 automaatnieuw1.jpeg

Onze automaten zijn nog steeds gevuld met verse aardbeien! We hebben een nieuwe functie in onze automaten toegevoegd, het is nu ook mogelijk om te pinnen!

Wel zijn onze automaten sinds 11 juni ook gevuld met aardbeien jam! Dit voor maar 2,99 per pot. De aardbeien jam is van onze eigen aardbeien en zonder kleur of smaakstoffen.

 

Ook zoeken wij nog nieuw personeel, voornamelijk jongeren. Dus heb jij recent jouw examens gedaan en wil je goed bijverdienen (incl. bonussen)? Meld je dan aan via info@kwekerijheeren.nl.

Voor het ander personeel hebben wij het afgelopen jaar onze huisvesting gerenoveerd. Kijk voor deze ontwikkelingen op de huisvesting pagina.

 

Ook zijn wij de laatste tijd steeds actiever op onze social media en staat er momenteel een winactie online! De winnaar wordt 19 mei bekend gemaakt. Kijk voor meer informatie op onze kanalen.
Instagram: http://instagram.com/kwekerij_heeren 
Facebook: https://www.facebook.com/kwekerijheeren 

 

Tot snel!
Wij zijn lid van de Coöperatie Coforta U.A.
De verkoop van onze producten vindt plaats
via The Greenery B.V. Voor wekoop aan consumenten/derde hebben wij een ontheffing.